startvergadering vriendenkring

startvergadering vriendenkring
22-09-2015
Klein Klein Kleuterke

Beste ouders, mama’s, papa’s,
Voor sommigen is het de eerste maal, voor anderen is het een gezellig weerzien met het kleuterschooltje ‘Klein Klein Kleuterke’.
Graag wil ik dan ook iedereen, namens de Vriendenkring hartelijk welkom heten in ons schooltje. Meteen wil ik ervan profiteren om even stil te staan bij de Vriendenkring. Jullie zullen ongetwijfeld de speelmodules, het treintje op de speelplaats of de speeltuin met zandbak wel hebben gezien. Dit zijn maar een paar voorbeelden van acties die de Vriendenkring heeft ondernomen gedurende de afgelopen jaren om de kinderen een nog aangenamer verblijf te geven in de kleuterschool.
Wie is die Vriendenkring? Wel, het is een toffe bende ouders, waarvan de kinderen zelf naar het schooltje gaan, en die een extra inspanning leveren op vrijwillige basis gedurende het jaar.
Wat doen we? We organiseren een aantal evenementen per jaar zoals het Grootouderfeest, het Spaghettifestijn, staan op de Kerstmarkt, doen een lenteactie… De inkomsten die daarvan gegenereerd worden, worden geïnvesteerd in de school en de kinderen zoals bovenvernoemde speelmodules of de zandbak of het sponsoren van een theatervoorstelling ,aankoop mezzanine , kortom allemaal leuke dingen om de kinderen extra plezier te bezorgen.
We hebben nu al een leuke bende, maar zoeken nog naar extra helpende handen. Dit kan door op onze vergaderingen te komen en daar mee te helpen denken aan toffe dingen om te organiseren , of je kan een handje toesteken bij onze evenementen.
Indien je geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom op dinsdag 22 september 2015 om 20 uur in ons schooltje. Hopelijk zien we je dan bij een drankje en een versnapering.
Wie weet, staat het je aan en kom je ons vervoegen.
Vriendelijke groeten namens de Vriendenkring van het KKK

Gepost op: 01-09-2015 12:36Terug naar overzicht nieuwsberichten